Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to Rashtrapati Ji for her warm wishes and kind words
10 JUN 2026 7:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed gratitude to Rashtrapati Ji for her warm wishes and kind words. The Prime Minister stated that whatever has been achieved over the years is the result of the collective efforts and aspirations of the people of India.
Shri Modi noted that the affection and blessings of 140 crore Indians are his greatest strength and inspiration. The Prime Minister remarked that he is particularly glad that the President mentioned PM-JANMAN and Dharti Aaba Janjatiya Gram Utkarsh Abhiyan. He affirmed that the Government remains committed to ensuring that the benefits of development reach every section of society in the true spirit of Antyodaya.
The Prime Minister posted on X:
"Rashtrapati Ji,
I am grateful to you for your warm wishes and kind words. Whatever has been achieved over the years is the result of the collective efforts and aspirations of the people of India. The affection and blessings of 140 crore Indians are my greatest strength and inspiration. I am particularly glad that you mentioned PM-JANMAN and Dharti Aaba Janjatiya Gram Utkarsh Abhiyan. Our Government remains committed to ensuring that the benefits of development reach every section of society in the true spirit of Antyodaya.
@rashtrapatibhvn"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতিজিবু মহাক্কি থমোই শেঙনা য়াইফ-পাওজেল অমসুং মীনুংশি লৈবা ৱাফমশিংগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 JUN 2026 7:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাস্ত্রপতিজিবু মহাক্কি থমোই শেঙনা য়াইফ-পাওজেল অমসুং মীনুংশি লৈবা ৱাফমশিংগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি চহি কয়াদগী ফংবা ঙমখিবা খুদিংমক ভারতকি মীয়ামগী অপুনবা হোৎজমন অমসুং অপাম্বগী মহৈনি ।
শ্রী মোদীনা লুম্না লৌখি মদুদি ভারত মচা ক্রোর ১৪০গী মীনুংশিবা অমসুং থৌজাল অসি মহাক্কি খ্বাইদগী চাওবা পাঙ্গল অমসুং ইনোৎ হাপ্পনি। প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি মদুদি রাস্ত্রপতিনা পি.এম.-জানমান অমসুং ধরতি আবা জনজাতিয়া গ্রাম উতকর্স অভিয়ানগী মতাংদা পনখিবা অসিদা মহাক অখন্ননা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্না চেৎনা হায়খি মদুদি সরকারনা অন্ত্যোদয়গী অশেংবা স্পিরিতকী কান্নবশিং অসিনা খুন্নাইগী কাঙলুপ খুদিংদা য়ৌহনবা ঙম্নবা লেপ্পা লৈতনা লেপ্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি।
"রাস্ত্রপতিজি,
অদোম্না থমোই শেঙনা পিবিবা য়াইফ-পাওজেল অমসুং মীনুংশি লৈবা ৱাহৈশিংগীদমক ঐহাক্না অদোম্বু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। চহি কয়াদগী ফংবা ঙমখিবা খুদিংমক ভারতকি মীয়ামগী অপুনবা হোৎনজমন অমসুং অপাম্বগী মহৈনি । ভারত মচা ক্রোর ১৪০গী মীনুংশি অমসুং থৌজাল অসি ঐহাক্কী খ্বাইদগী চাওবা পাঙ্গল অমসুং ইনোৎ হাপ্পনি। ঐহাক্না অখন্ননা নুংঙাইবা ফাওইরিবদি অদোম্না পি.এম.-জনমান অমসুং ধরতি আবা জনজাতিয়া গ্রাম উতকর্স অভিয়ানগী মরমদা পনখিবা অসিনি। ঐখোয়গী সরকারনা অন্ত্যোদয়গী অশেংবা থৱায়দা চাওখৎপগী কান্নবশিং খুন্নাইগী কাঙলুপ খুদিংদা য়ৌহনবা ঙম্নবা লেপ্লি ।
@rashtrapatibhvn"