Prime Minister's Office
Prime Minister meets with the President of the Slovak Republic
15 JUN 2026 11:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met today with the President of the Slovak Republic, H.E. Mr. Peter Pellegrini at the Presidential Palace in Bratislava.
​Prime Minister fondly recalled his previous meeting with President Pellegrini during his visit to India for the AI Impact Summit in February 2026. The two leaders expressed satisfaction at the ongoing cooperation and welcomed the growing ties between the two countries in the fields of trade, investment, technology and people-to-people ties. They also discussed regional and global developments of mutual interest.
Prime Minister Modi and President Pellegrini also watched a painting exhibition in the Presidential Palace by Slovak artists dedicated to the theme-“Varanasi City.” They also witnessed a special Yoga demonstration by Slovak school children.
President Pellegrini hosted a banquet dinner in honour of Prime Minister. Prime Minister thanked President Pellegrini for his warmth and hospitality and for his unwavering support to the India-Slovakia partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা স্লোভাক রিপব্লিক্কী প্রেসিদেন্তকা উনখ্রে
15 JUN 2026 11:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা স্লোভাক রিপব্লিক্কী প্রেসিদেন্ত ঐচ.ই. মিস্তর পিতর পেলেগ্রিনিগা ঙসি ব্রাতিস্লাভাগী প্রেসিদেন্সিএল পেলেসতা উনখ্রে।
প্রসিদেন্ত পেলেগ্রিনিনা ফেব্রুৱারী ২০২৬ তা এ.আই. ইম্পেক্ত সম্মিত্তা ভারত্তা লাকখিবা মতমদা উনখিববু প্রধান মন্ত্রীনা নীংশিংখি। লুচিংবা অনিনা হৌজিক লৈনরিবা লৈবাক অনিগী তেংবাংনবগী মরীদা অপেনবা ফোঙদোক্নখি অমদি লল্লোন ইতিক, ইনভেস্তমেন্ত, তেক্নোলোজী অমসুং মীগা মীগগী মরক্তা লৈনরিবা লৈবাক অনিগী হেনগৎলক্লিবা মরীবু তরাম্না ওক্নখি। মখোয়না নাকল অনিমক্কী কান্নগদবা রিজনেল অমদি গ্লোবেলগী ওইরক্লিবা ফীভমশিংসু খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রী মোদী অমদি প্রেসিদেন্ত পেলেগ্রিনিনা প্রেসিদেন্সিএল পেলেসতা পাঙথোকপা স্লোভাক আর্তিস্তশিংগী “ভরানসী সহর” হায়বা হীরমদা কত্থোকপা অয়েকপা লাইগী একজিবিসন অমসু মীৎয়েঙ তামিন্নখি। মখোয়না স্লোভাক স্কুলগী মহৈরোয়শিংনা পাঙথোকপা অখন্নবা য়োগ দিমোন্সত্রেসন অমসু য়েংমিন্নখি।
প্রেসিদেন্ত পেলেগ্রিনিনা প্রধান মন্ত্রীবু ইকায়খুম্নবা উত্তুনা বেঙ্কুএত চাক্লেন অমা শীনখি। প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত পেলেগ্রিনিবু মহাক্কী তরাম তরাম্বা মীওক মীচানগীদমক অমসুং ইন্দিয়া-স্লোভাক পার্ত্নরসিপ্তা খোঙফম হন্দনা ঙাক্লৌ পীবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি।