Ministry of Home Affairs
In the 12 years of the Modi government, India has been rebuilt as a bastion of security that shields the citizens and unleashes destruction upon its enemies, says Union Home Minister Shri Amit Shah
Through surgical strike, Operation Sindoor, abrogating Article 370, eradicating Naxalism, India has set examples of its resolute commitment to national security for the world to admire
17 JUN 2026 2:13PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah today highlighted the achievements of the Modi Government in strengthening national security over the past 12 years. Shri Shah said that in the 12 years of the Modi government, India has been rebuilt as a bastion of security that shields the citizens and unleashes destruction upon its enemies.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “In the 12 years of the Modi government, our nation has been rebuilt as a bastion of security that shields the citizens and unleashes destruction upon its enemies. Whether it is responding to enemies across border with the firepower of surgical strike, air strike and Operation Sindoor, abrogating Article 370, eradicating Naxalism or fortifying internal security with over 12 accords in the Northeast, India has set examples of its resolute commitment to national security for the world to admire.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
মোদী সরকারগী চহি ১২গী মনুংদা, ভারত অসি নাগরিকশিংবু ঙাক-শেনবা অমসুং মাগী য়েক্নবশিংদা মাং-তাকহনবা ঙম্বা সেক্যুরিতীগী বেস্তিয়ন অমা ওইনা অমুক হন্না শেমগৎলে: কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহ
সর্জিকেল স্ত্রাইক, ওপরেসন সিন্দুর, আর্তিকল ৩৭০ মুত্থৎপা, নক্সেলিজম মুত্থৎপা, ভারতনা মালেম পুম্বনা ইকাই খুম্ননবা নেস্নেল সেক্যুরিতীগীদমক মপুং ফানা লেপ্নবগী খুদম অমা থম্লি
17 JUN 2026 2:13PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ঙসি হৌখিবা চহি ১২দা নেস্নেল সেক্যুরিতী মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মোদী সরকারনা ফংলকপা মাইপাকপশিং অদু ফোংদোকখ্রে। শ্রী শাহনা হায়খি মদুদি মোদী সরকারগী চহি ১২গী মনুংদা, ভারত অসি নাগরিকশিংবু ঙাক-শেনবা অমসুং মখোয়গী য়েক্নবশিংগী মথক্তা মাং-তাকহনবা ঙম্বা সেক্যুরিতীগী বেস্তিয়ন অমা ওইনা শেমগৎখ্রে।
শ্রী অমিত শাহনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি, "মোদী সরকারগী চহি ১২গী মনুংদা, ঐখোয়গী লৈবাক অসি প্রজাশিংবু ঙাক-শেনবা অমসুং মখোয়গী য়েক্নবশিংগী মথক্তা মাং-তাকহনবা ঙম্বা ঙাক-শেনবগী লানবন অমা ওইনা শেমগৎলে। ঙমখৈগী ৱাংমদা লৈবা য়েক্নবশিংদা সর্জিকেল স্ত্রাইক, এয়র স্ত্রাইক অমসুং ওপরেসন সিন্দুরগী মপাঙ্গল শিজিন্নদুনা পাউখুম পীরম্বা, আর্তিকল ৩৭০ মুত্থৎখিবা, নক্সেলিজম মুত্থৎখিবা নত্রগা অৱাং নোংপোক লমদমদা একোর্দ ১২ হেন্না তৌদুনা ইন্তর্নেল সেক্যুরিতী ফগৎহনখিবা ওইগেরা, ভারতনা মালেম পুম্বনা ইকাই খুম্নগদবা মওংদা নেস্নেল সেক্যুরিতীগী মায়কৈদা অচেৎপা ফিরেপ লৌবগী খুদম অমা থম্লি।