Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over loss of lives due to a mishap in Vadodara Rural, Gujarat
17 JUN 2026 4:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a mishap in Vadodara Rural, Gujarat.
The Prime Minister also prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister’s Office said in a X post;
“Saddened to hear about the loss of lives due to a mishap in Vadodara Rural, Gujarat. My thoughts are with those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী ভদোদরা রুরেলদা থোকখিবা লাইবকথিবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 JUN 2026 4:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী ভদোদরা রুরেলদা থোকখিবা লাইবকথীবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি;
“গুজরাতকী ভদোদরা রুরেলদা থোকখিবা লাইবকথীবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাংখিবা অসিগী মতাংদা তাবদা ঐহাক য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: PM @narendramodi”