Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Badaun, Uttar Pradesh
17 JUN 2026 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Badaun, Uttar Pradesh. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The loss of lives due to a mishap in Badaun, Uttar Pradesh, is deeply painful. I extend my condolences to the bereaved families. Praying for the speedy recovery of the injured: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেশকী বদৌন্দা থোকখিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সী কয়া মাঙখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 JUN 2026 4:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তর প্রদেশকী বদৌন্দা থোকখিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা থৱায় মাঙখিবশিংদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখিবশিং থুনা ফগৎলক্নবসু শ্রী মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা ফোঙদোকখি;
“উত্তর প্রদেশকী বদৌন্দা থোকখিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা থৱায় মাঙখিবশিং অসি থমোয় শোক্না অৱাবা অমা ওইরে। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী মফমদা ঐহাক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংখিবশিং থুনা ফগৎলক্নবসু থৌনিজরি: PM @narendramodi”