Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the role of youth in building Viksit Bharat 2047
18 JUN 2026 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister Shri Mansukh Mandaviya.
The article highlights that the story of India’s transformation over the last 12 years is also the story of its youth. It notes that guided by a vision and supported by unprecedented investments in skilling, innovation and entrepreneurship, opportunities are being created for the Amrit Peedhi to realise their aspirations and contribute to nation-building. The article further elaborates on the role of young India in building Viksit Bharat 2047.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The story of India's transformation over the last 12 years is also the story of its youth. Guided by our vision, unprecedented investments in skilling, innovation and entrepreneurship, we are creating opportunities for the Amrit Peedhi to realise their aspirations and contribute to nation-building.
An insightful read by Union Minister Shri @mansukhmandviya on the role of young India in building Viksit Bharat 2047!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিক্সিত ভারত ২০৪৭ শেমগৎপদা নহারোলশিংগী থৌদাংগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
18 JUN 2026 2:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী মনসুখ মান্দবিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
ভারতনা হৌখিবা চহি ১২ অসিদা লাকখিবা অহোংবগী ৱারী অসি মহাক্কী নহাশিংগী ৱারীসুনি হায়না আর্তিকল অসিনা ফোংদোক্লি। ভিজন অমনা লমজিংদুনা অমসুং স্কিলিং, ইন্নোবেসন অমসুং এন্ত্রপ্রেন্যুরশিপতা মমাংদা অমুক্তা তৌখিদ্রিবা মওংদা ইনভেস্তমেন্তশিংনা মতেং পাংদুনা অমৃত পীধিশিংনা মখোয়গী এস্পিরেসনশিং মপুং ফাহনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবা খুদোংচাবশিং শেমগৎলি হায়না মসিনা ফোংদোক্লি। আর্তিকল অসিনা বিক্সিত ভারত ২০৪৭ শেমগৎপদা নহা ওইরিবা ভারতকী নহারোলশিংগী থৌদাং অদুগী মতাংদা মখাতানা শন্দোক্না তাক্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা অসু্ম্না থাংগৎলকখি;
“হৌখিবা চহি ১২ অসিদা ভারতকী অহোংবা পুরকপগী ৱারী অসি মহাক্কী নহারোলশিংগী ৱারীসু ওইরি। ঐখোয়গী ভিজন, স্কিলিং, ইন্নোবেসন অমসুং এন্ত্রিপ্রেন্যুরশিপতা মমাংদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা ইনভেস্তমেন্তনা লমজিংদুনা, ঐখোয়না অমৃত পীধিশিংগীদমক মখোয়গী এস্পিরেসনশিং মংফাওনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবা খুদোংচাবশিং শেমগৎলি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @mansukhmandviyaনা বিক্সিত ভারত ২০৪৭ শেমগৎপদা নহা ওইরিবা ভারতকী নহারোলশিংগী থৌদাংগী মতাংদা ময়েক শেংনা তাকপা পুক্নিং থোগৎনিংঙাই ওইবা আর্তিকল!”