Prime Minister's Office
Prime Minister discusses maritime connectivity and collaboration opportunities with CMA CGM Chairman and CEO Rodolphe Saadé
18 JUN 2026 6:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, had a fruitful discussion with Mr. Rodolphe Saadé of CMA CGM on maritime connectivity, global shipping trends and emerging opportunities in India’s rapidly growing maritime sector.
The Prime Minister said that discussions were held on avenues for greater collaboration in shipbuilding, container manufacturing, digital maritime innovation, logistics and skill development.
Shri Modi noted that India’s expanding port infrastructure offers promising opportunities for global maritime leaders.
In a post on X, Shri Modi said;
“Had a fruitful discussion with Mr. Rodolphe Saadé of CMA CGM on maritime connectivity, global shipping trends and emerging opportunities in India’s rapidly growing maritime sector.
Discussed avenues for greater collaboration in shipbuilding, container manufacturing, digital maritime innovation, logistics and skill development.
India’s expanding port infrastructure offers promising opportunities for global maritime leaders.
@cmacgm”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CMA CGMগী চেয়রমেন অমসুং CEO রোদোল্ফ সাদেগা লোইননা মেরিতাইম কনেক্তিবিতী অমসুং কোলাবোরেসনগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে
18 JUN 2026 6:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা CMA CGMগী শ্রী রোদোল্ফ সাদেগা মেরিতাইম কনেক্তিবিতী, গ্লোবেল শিপ্পিং ত্রেন্দ অমসুং ভারতকী খোংজেল য়াংনা চাউখৎলক্লিবা মেরিতাইম সেক্তরদা লৈরক্লিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা নীংথিনা কন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শিপ বিল্দিং, কন্তেনর মেন্যুফেকচরিং, দিজিতেল মেরিতাইম ইন্নোবেসন, লোজিতিক্স অমসুং স্কিল দিবেলপমেন্তদা হেন্না চাউনা মতেং পীনবগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতকী হেপাকথোক-চাউথোরক্লিবা পোর্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর অসিনা মালেমগী মেরিতাইম লুচিংবশিংগীদমক চাউরবা খুদোংচাবশিং পীরি।
Xতা থাংগৎলকপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা অসুম্না হায়খি;
“CMA CGMগী শ্রী রোদোল্ফ সাদেগা মেরিতাইম কনেক্তিবিতী, গ্লোবেল শিপ্পিং ত্রেন্দ অমসুং ভারতকী খোংজেল য়াংনা চাউখৎলক্লিবা মেরিতাইম সেক্তরদা লৈরক্লিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা য়াম্না কান্নবা মওংবা খন্নখি।
শিপ বিলদিং, কন্তেনর মেন্যুফেকচরিং, দিজিতেল মেরিতাইম ইন্নোবেসন, লোজিস্তিক্স অমসুং স্কিল দিবেলপমেন্তদা হেন্না তেংবাং পীনবগী লম্বীশিং খন্নখি।
ভারতকী পাকধোক-চাউথোরক্লিবা পোর্ত ইনফ্রাস্ত্রকচরনা মালেমগী মেরিতাইম লুচিংবশিংগীদমক চাউরবা খুদোংচাবশিং পীরি।
@cmacgm”