Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Alstom CEO Mr. Martin Sion, highlights opportunities for global collaboration with India’s youth
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, had a productive interaction with Mr. Martin Sion, CEO of Alstom.
The Prime Minister noted that Alstom already has a strong presence in India. Shri Modi commended the company’s belief in India’s growth story and its efforts towards making in India and making for the world.
The Prime Minister said that the opportunities are going to get even better in the times to come.
Shri Modi emphasized that India invites the world to collaborate with its youth.
The Prime Minister wrote on X;
“Had a productive interaction with the CEO of Alstom, Mr. Martin Sion. Alstom already has a strong presence in India. Their belief in India’s growth story and their efforts towards making in India and making for the world are commendable. And, the opportunities are going to get even better in the times to come.
India invites the world to collaborate with our youth.
@Alstom”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଲଷ୍ଟମ୍‌ର ସିଇଓ ମାର୍ଟିନ୍ ସିଓନଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ; ଭାରତର ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ସହ ବୈଶ୍ୱିକ ସହଯୋଗର ସୁଯୋଗ ଉପରେ କଲେ ଆଲୋକପାତ
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଲଷ୍ଟମ୍‌ର ମୁଖ୍ୟ କାର୍ଯ୍ୟନିର୍ବାହୀ ଅଧିକାରୀ (ସିଇଓ) ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ୍ ସିଓନଙ୍କ ସହ ଏକ ଫଳପ୍ରଦ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ, ଆଲଷ୍ଟମ୍‌ର ଭାରତରେ ପୂର୍ବରୁ ହିଁ ଏକ ଦୃଢ଼ ଉପସ୍ଥିତି ରହିଛି। ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧିର କାହାଣୀ ଉପରେ କମ୍ପାନିର ବିଶ୍ୱାସ ଏବଂ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ ଓ ‘ମେକ୍ ଫର୍ ଦ ୱାର୍ଲ୍ଡ’ ଦିଗରେ ଏହାର ପ୍ରୟାସକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ, ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଏହି ସୁଯୋଗଗୁଡ଼ିକ ଆହୁରି ବ୍ୟାପକ ଓ ଉନ୍ନତ ହେବାକୁ ଯାଉଛି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରି କହିଥିଲେ ଯେ, ଭାରତ ନିଜର ଯୁବପିଢିଙ୍କୁ ସହଯୋଗ କରିବା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ସମୁଦାୟକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରୁଛି।
ଏକ୍ସ (X)ରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଆଲଷ୍ଟମ୍‌ର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ୍ ସିଓନଙ୍କ ସହ ଏକ ଫଳପ୍ରଦ ଆଲୋଚନା ହେଲା। ଆଲଷ୍ଟମ୍‌ର ଭାରତରେ ପୂର୍ବରୁ ହିଁ ଦୃଢ଼ ଉପସ୍ଥିତି ରହିଛି। ଭାରତ ଅଭିବୃଦ୍ଧିର କାହାଣୀ ଉପରେ ସେମାନଙ୍କର ବିଶ୍ୱାସ ଏବଂ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ ଓ ‘ମେକ୍ ଫର୍ ଦ ୱାର୍ଲ୍ଡ’ ଦିଗରେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରୟାସ ପ୍ରଶଂସନୀୟ। ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଏହି ସୁଯୋଗଗୁଡ଼ିକ ଆହୁରି ବୃଦ୍ଧି ପାଇବ।
ଭାରତ ନିଜର ଯୁବପିଢିଙ୍କ ସହ ସହଯୋଗ କରିବା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରୁଛି।”
@Alstom”