Prime Minister's Office
Prime Minister highlights growing global engagement and investment in India
19 JUN 2026 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted India’s readiness to contribute towards a better planet and noted that the world is engaging with and investing in India with hope and enthusiasm.
The Prime Minister stated that thanks to the 140 crore people of India, the world looks at India with hope and enthusiasm. He added that this is also why the world is engaging with India and investing in India.
The Prime Minister highlighted these observations under #12YearsOfIndiaFirst.
The Prime Minister wrote on X;
“India is always ready to do whatever is possible to contribute towards a better planet. At the same time, thanks to the 140 crore people of India, the world looks at India with hope and enthusiasm. That is also why the world is engaging with India and investing in India.
#12YearsOfIndiaFirst”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রিনা ভারত্তা গ্লোবেল এঙ্গেজমেন্ত অমসুং ইনভেস্তমেন্ত হেঙ্গৎলক্লিবা অদু ফোঙদোকখ্রে
19 JUN 2026 2:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রি শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতনা হেন্না ফবা গ্রহ অমগী মায়কৈদা কন্ত্রিব্যুৎ তৌনবা শেম শারিবা অদু ফোঙদোকখি অমসুং মালেম অসিনা আশা অমসুং থৱায় য়াওনা ভারতকা লোয়ননা এঙ্গেজ তৌরি অমসুং ইনভেস্ত তৌরি হায়না পনখি।
প্রধান মন্ত্রিনা ফোঙদোকখি মদুদি ভারতকি মীওই কোতি ১৪০গী মতেংনা মালেম অসিনা ভারতপু আশা লৈনা অমদি থৱায় য়াওনা য়েংলি। মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি মদুদি মসিনা মরম ওইরগা মালেম অসিনা ভারতকা লোয়ননা এঙ্গেজ তৌরি অমসুং ভারত্তা শেল থাদরি।
প্রধান মন্ত্রিনা #12YearsOfIndiaFirstগী মখাদা ওবজরবেসনশিং অসি ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রিনা X তা ইখি;
প্রধান মন্ত্রিনা হায়খি, ভারতনা মতম পুম্নমক্তা হেন্না ফবা গ্রহ অমগী মায়কৈদা কন্ত্রিব্যুৎ তৌনবা তৌবা য়াবা খুদিংমক তৌনবা শেম শাদুনা লৈরি, মসিগা লোয়ননা ভারতকি মীয়াম কোতি ১৪০গী মতেংনা মালেম অসিনা ভারতপু আশা লৈনা অমদি থৱায় য়াওনা য়েংলি, মরম অসিনসু মালেম অসিনা ভারতকা লোয়ননা এঙ্গেজ তৌরি অমসুং ভারত্তা শেল থাদরি।
#12YearsOfIndiaFirst”