Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on youth empowerment and PMVBRY
19 JUN 2026 2:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya.
The article highlights that empowering the youth with innumerable opportunities remains the core vision for a Viksit Bharat. It notes that the Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana (PMVBRY) is set to foster large-scale job creation and transformation, while also serving as an enabler for young minds to become active participants in nation-building.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Empowering the youth with innumerable opportunities remains the core vision for a Viksit Bharat. The PMVBRY is set to foster large-scale job creation and transformation. This scheme shall also work as an enabler for the young minds to become active participants in nation-building!
A must-read by Union Minister Dr. @mansukhmandviya.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রিনা য়ুথ এম্পাৱরমেন্ত অমসুং পি.এম.ভি.বি.আর.ৱাই. গী আর্তিকল অমা সেয়র তৌখ্রে
19 JUN 2026 2:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রি শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্র মন্ত্রি দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা সেয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবশিংগা লোয়ননা নহাশিংবু শক্তি পিবা অসি বিকসিত ভারত অমগী মরু ওইবা মীৎয়েং ওইদুনা লৈরি হায়না ফোঙদোক্লি। মসিনা থোইদোক্না ফোংদোক্লি মদুদি প্রধান মন্ত্রি বিকসিত ভারত রোজগার য়োজনা (পি.এম.ভি.বি.আর.ৱাই.) অসিনা অচৌবা মওংদা থবক পিবা অমসুং ত্রান্সফোর্মেসন য়োকখৎনবা শেম শারি, মসিগা লোয়ননা নহা ওইরিবা ৱাখল্লোনশিংবু জাতি শেমগৎপদা এক্তিব ওইনা শরুক য়ানবা ইনেবলর অমা ওইনা থবক তৌরি।
প্রধান মন্ত্রি ওফিশনা Xতা পোস্ত তৌখি;
“মখোয়না মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবশিং পিদুনা নহাশিংবু শক্তি পিবা অসি বিকসিত ভারত অমগী মরু ওইবা মীৎয়েং ওইদুনা লৈরি।
শোইদনা পাবিগদবা অসিগী অইবাঃকেন্দ্রগী মন্ত্রি দা. @mansukhmandviya.”