Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over loss of lives due to wall collapse in Parbhani, Maharashtra
20 JUN 2026 6:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep sorrow over the loss of lives due to the collapse of a wall in Parbhani, Maharashtra.
The Prime Minister said that the loss of lives in the mishap is deeply saddening. He conveyed his thoughts to those who have lost their loved ones and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“The loss of lives due to the collapse of a wall in Parbhani, Maharashtra, is deeply saddening. My thoughts are with those who have lost their loved ones in this mishap. May the injured recover at the earliest: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাষ্ট্রাগী পারভানিদা ফক্লাং নিংখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
20 JUN 2026 6:53PM by PIB Imphal
মহারাষ্ট্রাগী পারভানিদা ফক্লাং অমা নিংখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় কায়হল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা মহাক্না শরুক য়াখি অমসুং অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“মহারাষ্ট্রাগী পারভানিদা ফক্লাং অমা নিংখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় কায়হল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়ারি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”