Prime Minister's Office
Yoga session held at Seva Teerth marks International Day of Yoga
21 JUN 2026 3:51PM by PIB Delhi
A Yoga session was held at Seva Teerth today in New Delhi on the occasion of the International Day of Yoga.
Officers of the Prime Minister’s Office, Cabinet Secretariat and the National Security Council Secretariat (NSCS) participated in the Yoga session.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Today, on Yoga Day, a Yoga session was held at Seva Teerth, where officers of the Prime Minister’s Office, Cabinet Secretariat and NSCS took part.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেবা তীর্থতা পাঙথোকপা য়োগা সেসনগা লোয়ননা ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগা পাঙথোকখ্রে
21 JUN 2026 3:51PM by PIB Imphal
ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগা ন‌ই দিল্লিদা লৈবা সেবা তীর্থতা য়োগা সেসন অমগা লোয়ননা পাঙথোকখ্রে।
প্রাইম মিনিস্তর ওফিস, কেবিনেত সেক্রেতরিএত অমসুং নেসনেল সেক্যুরিতি কাউন্সিল সেক্রেতরিএত (NSCS) কী ওফিসরশিংনা য়োগা সেসন্দা শরুক য়াখি।
প্রাইম মিনিস্তর ওফিসনা X দা পোস্ত তৌখি;
“ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগাগী থৌরম ন‌ই দিল্লিদা লৈবা সেবা তীর্থতা য়োগা সেসন অমগা লোয়ননা পাঙথোকখ্রে। মসিদা প্রাইম মিনিস্তর ওফিস, কেবিনেত সেক্রেতরিএত অমসুং নেসনেল সেক্যুরিতি কাউন্সিল সেক্রেতরিএত (NSCS) কী ওফিসরশিংনা শরুক য়াখি।”