Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Smt. Bhavnaben Patel
22 JUN 2026 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness over the passing of Smt. Bhavnaben Patel, wife of Shri Prafulbhai Patel, Administrator of the Union Territory of Dadra and Nagar Haveli and Daman and Diu.
The Prime Minister said that he had shared a close acquaintance and cordial relationship with the family for many years.
Shri Modi extended his heartfelt condolences to the bereaved family and prayed that the Almighty grants peace to the departed soul.
The Prime Minister wrote on X;

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রীমতী ভাবনাবেন পতেল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 JUN 2026 1:10PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন তেরিতোরি দাদ্রা অমসুং নগর হাভেলি অমসুং দমন অমসুং দিউগী এদমিনিষ্ট্রেতর শ্রী প্রভুলভাই পতেলগী লোয়নবী শ্রীমতী ভাবনাবেন পতেল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি চহি কয়া ইমুং অসিগা মহাক্কা নক্না লোয়নখি অমসুং অচেৎপা মরী লৈনখি।
লৈখিদ্রবগী ইমুংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা শরুক য়াখি অমসুং লৈখিদ্রবগী থৱায়না শান্তি ফংনবা ঈশ্বরগী মফমদা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;