Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi meets National Security Advisors and senior security officials of BRICS Countries
23 JUN 2026 8:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met National Security Advisors and senior security officials of BRICS countries today. Shri Modi highlighted the growing significance of the grouping in addressing contemporary global security challenges.
The Prime Minister noted that in a rapidly changing global landscape, BRICS has an important role in deepening cooperation on key security issues. He emphasized the need for greater collaboration among member countries to address shared challenges, including terrorism, cyber security and emerging technologies.
Shri Modi underlined that India's Chairmanship of BRICS will focus on advancing practical cooperation among member nations. He reiterated India's commitment to promoting the priorities of the Global South and would contribute to building a safer, more secure and inclusive world.
Shri Modi posted on X;
Pleased to meet National Security Advisors and senior security officials of BRICS countries.
In a changing global landscape, BRICS has a vital role in deepening security cooperation and addressing shared challenges, from terrorism and cyber security to emerging technologies.
India’s Chairmanship will seek to advance practical cooperation, support the priorities of the Global South and contribute to a safer, more secure and inclusive world.
@BricsIndia2026

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা BRICS লৈবাকশিংগী নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজরশিং অমসুং সেক্যুরিতীগী সেনিয়র ওফিসিয়েলশিংগা উনখ্রে
23 JUN 2026 8:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি BRICS লৈবাকশিংগী নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজরশিং অমসুং সেক্যুরিতীগী সেনিয়র ওফিসিয়েলশিংগা উনখ্রে। হৌজিক মতমগী মালেমগী সেক্যুরিতীগী শিংনবশিং থেংনবদা গ্রুপিং অসিগী মরুওইবা হেনগৎলক্লিবা অদু শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি য়াম্না থুনা অহোংবা লাক্লিবা মালেমগী ফিভম অসিদা, মরুওইবা সেক্যুরিতীগী হীরমশিংদা মতেং পীনবা হেনগৎহনবদা BRICSকী মরুওইবা থৌদাং লৈরি। তেরোরিজম, সাইবর সেক্যুরিতী অমসুং অনৌবা তেক্নোলোজীশিং য়াওনা ময়াম্না থেংনরিবা শিংনবশিং থেংননবা মেম্বর লৈবাকশিংগী মরক্তা হেন্না তেংবাং পীনবগী তঙাইফদবা অদু মহাক্না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি BRICSকী ভারতকী চেয়রমেনশিপনা মেম্বর লৈবাকশিংগী মরক্তা প্রেক্তিকেল কোওপরেসন হেঙ্গৎহনবদা মীৎয়েং থমগনি। মহাক্না গ্লোবেল সাউথকী প্রায়োরিতীশিং য়োকখৎপদা ভারতকী অচেৎপা ৱাফম অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি অমসুং হেন্না সেফ ওইবা, হেন্না সেক্যুর অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা মালেম অমা শেমগৎপদা মতেং পাংগনি হায়খি।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না ইখি;
BRICS লৈবাকশিংগী নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজরশিং অমসুং সেক্যুরিতীগী সেনিয়র ওফিসিয়েলশিংগা উনবদা নুংঙাইবা ফাওই।
মালেমগী ওইনা হোংলক্লিবা ফিভম অসিদা, তেরোরিজম অমসুং সাইবর সেক্যুরিতীদগী হৌরগা অনৌবা তেক্নোলোজীশিং ফাওবদা, সেক্যুরিতী কোওপরেসন হেন্না চেৎশিলহন্নবা অমসুং ময়াম পুম্বনা থেংনরিবা শিংনবশিং থেংনবদা BRICSকী মরুওইবা থৌদাং লৈ।
ভারতকী চেয়রমেনশিপ অসিনা প্রক্তিকেল কোওপরেসন হেঙ্গৎহন্নবা, গ্লোবেল সাউথকী প্রাইওরিতীশিং শৌগৎনবা অমসুং হেন্না সেফ, হেন্না সেক্যুর অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা মালেম অমদা মতেং পাংনবা হোৎনগনি।
@BricsIndia2026