Prime Minister's Office
Prime Minister attends Civil Investiture Ceremony-II at Rashtrapati Bhavan
23 JUN 2026 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the Civil Investiture Ceremony-II at Rashtrapati Bhavan, where the Padma Awards were presented.
The Prime Minister said that the awards celebrate exceptional service and dedication across diverse fields.
Shri Modi noted that each awardee represents the best of the nation’s commitment to society.
The Prime Minister said that the life journeys of the awardees inspire countless citizens and remind everyone of the power of hard work and service.
In a post on X, Shri Modi said;
“Attended the Civil Investiture Ceremony-II at Rashtrapati Bhavan, where the Padma Awards were presented. They celebrate exceptional service and dedication across diverse fields. Each awardee represents the best of our commitment to society. Their life journeys inspire countless citizens and remind everyone of the power of hard work and service.
@PadmaAwards”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ভবনদা পাংথোকপা অনিশুবা সিভিল ইনভেস্তিচর সেরেমোনীদা শরুক য়াখ্রে
23 JUN 2026 9:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাস্ত্রপতি ভাৱনদা পাংথোকপা সিবিল ইনভেস্তিচর সেরিমোনী-IIদা শরুক য়াখ্রে, মফম অসিদা পদ্ম এৱার্দশিং পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি এৱার্দশিং অসিনা তোঙান-তোঙানবা লমশিংদা ময়ামদগী থৌইদোক-হেন্দোকপা সর্বিস অমসুং দেদিকেসন অদুবু ইকাইখুম্না উৎলি।
মনা ফংলবা মীওই খুদিংমক্না খুন্নাইগীদমক লৈবাক্কী অচেৎপা থৌদাং অদুগী খ্বাইদগী ফবা মশক অমা উৎলি হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি এৱার্দ ফংলবশিংগী পুনশিগী খোঙচৎ অসিনা মশিং য়াম্লবা নাগরিকশিংদা পুক্নিং থৌগৎপীরি অমসুং কন্না হোৎনবগী অমসুং মীয়ামগী সেবা তৌবগী শক্তি অদু মীওই খুদিংমক্তা নীংশিংহল্লি।
Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“পদ্ম এৱার্দশিং পীথোকখিবা রাস্ত্রপতি ভাৱনদা পাংথোকখিবা সিভিল ইনভেস্তিচর সেরেমোনী-IIদা শরুক য়াখি। মখোয়না তোঙান-তোঙানবা লমশিংদা অখন্নবা সর্বিস অমসুং দেদিকেসন পীখিবশিংবু ইকাইখুম্না উৎখি। মনা ফংলবা মীওই খুদিংমক্না খুন্নাই অসিগীদমক ঐখোয়গী অচেৎপা থৌদাং অদুগী খ্বাইদগী ফবা মশক অমা উৎলি। মখোয়গী পুনশিগী খোঙচৎ অসিনা মশিং য়াম্লবা নাগরিকশিংদা পিক্নিং থৌগৎলি অমসুং হোৎনবা কনবগী অমসুং মীয়ামগী সেবা তৌবগী শক্তি অদু মীওই খুদিংমক্তা নিংশিংহল্লি।
@PadmaAwards”