Prime Minister's Office
Mr. Andy Jassy meets the Prime Minister
25 JUN 2026 2:30PM by PIB Delhi
CEO of Amazon, Mr. Andy Jassy met with the Prime Minister Shri Narendra Modi, today, at New Delhi. Shri Modi remarked that Amazon's record $48 billion investment in India shows the growing interest across the world to invest in India.
The Prime Minister posted on X;
A great meeting with Mr. Andy Jassy. I welcome Amazon's record $48 billion investment in India. This will create new opportunities for our youth. At the same time, it shows the growing interest across the world to invest in India!
@amazon

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এন্দি জেসিনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
25 JUN 2026 2:30PM by PIB Imphal
ঙসি ন্যু দিল্লিদা অমাজোনগী সি.ই.ও, এন্দি জেসিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অমাজোন্না ভারত্ত য়ু.এস দোল্লার বিল্লিয়ন ৪৮ থাদবা অসিনা মালেম শীনবা থুংনা ভারত্ত শেন থাদনিংবা হেনগৎলক্লে হায়বা তাক্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
এন্দি জেসিগা উনখ্রে। অমাজোন্না ভারত্ত য়ু.এস দোল্লার বিল্লিয়ন ৪৮ থাদবা অসিদা ঐনা তরাম্না ওক্লি। মসিনা ঐখোয়গী নহারোলশিংদা অনৌবা খুদোংচাবশিং পীরগনি। মসিগা লোয়ননা, মসিনা মালেম শীনবা থুংনা ভারত্ত শেন থাদনিংবা হেনগৎলক্লে হায়বা তাক্লে!
@amazon