Prime Minister's Office
Her Majesty Queen Máxima of the Netherlands meets the Prime Minister
25 JUN 2026 10:40PM by PIB Delhi
Her Majesty Queen Máxima of the Netherlands, who is also the UN Secretary General's Special Advocate for Financial Health met with the Prime Minister Shri Narendra Modi, today. “We discussed how India’s Digital Public Infrastructure led revolution is making financial services more accessible and affordable”, Shri Modi remarked. Shri Modi reiterated India’s commitments to sharing its experience with partner countries across the world.
The Prime Minister posted on X;
Delighted to meet Her Majesty Queen Máxima of the Netherlands, who is also the UN Secretary General's Special Advocate for Financial Health and a long-standing global voice for financial inclusion.
We discussed how India’s Digital Public Infrastructure led revolution is making financial services more accessible and affordable, while enhancing ‘Ease of Living’ and empowering people at scale.
India remains committed to sharing its experience with partner countries across the world.
@UNSGSA

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেদরলেন্দসকী মহারানী মেক্সিমানা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
25 JUN 2026 10:40PM by PIB Imphal
ঙসি য়ু.এন সেক্রেতরি জেনেরেলগী ফাইনান্সিএল হেল্থকী স্পিসিএল এদভোকেতসু ওইরিবী নেদরলেন্দসকী মহারানী মেক্সিমানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি কমদৌনা ভারতকী দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাষ্ট্রকচরনা শেন-থুমগী থবকশিং লাইনা ফংহনবা অমসুং মমল হোংহনবদা অওনবা পুরকখিবগে হায়বগী মতাংদা ঐখোয় খন্নখ্রে। লৈবাক অসিনা খঙবশিং মালেম শীনবা থুংবগী মরুপ ওইরিবা লৈবাকশিংদা শরুক য়ানবা ভারতকী ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
য়ু.এন সেক্রেতরি জেনেরেলগী ফাইনান্সিএল হেল্থকী স্পিসিএল এদভোকেতসু ওইরিবী অমসুং মীওই খুদিংমক শেন-থুমগী কান্নবশিং ফংহন্নবা মতম কয়া মালেম শীনবা থুংনা লাউদুনা লাক্লিবী নেদরলেন্দসকী মহারানী মেক্সিমাগা উনবদা অপেনবা ফাওই।
হিংবদা লাইবা হেনগৎহনবগা লোয়ননা অমসুং পাক-শন্না মীয়ামগী ফিবম ফগৎহনবগা লোয়ননা কমদৌনা ভারতকী দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাষ্ট্রকচরনা শেন-থুমগী থবকশিং লাইনা ফংহনবা অমসুং মমল হোংহনবদা অওনবা পুরকখিবগে হায়বগী মতাংদা ঐখোয় খন্নখ্রে।
লৈবাক অসিনা খঙবশিং মালেম শীনবা থুংবগী মরুপ ওইরিবা লৈবাকশিংদা শরুক য়ানবা ভারতকী ফিরেপ লেংদনা লৈরি।
@UNSGSA