President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS DISTINGUISHED SERVICE AWARDS AT THE DEFENCE INVESTITURE CEREMONY-II
29 JUN 2026 8:54PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented Distinguished Service Awards (Ati Vishisht Seva Medals, Uttam Yudh Seva Medals, Param Vishisht Seva Medals and Sarvottam Yudh Seva Medals) at the Defence Investiture Ceremony-II held at Rashtrapati Bhavan today (June 29, 2026).
Among the dignitaries present on the occasion were the Vice President of India and Union Minister of Defence.
Click here to see the list of awardees

ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে প্ৰতিৰক্ষা বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠান-২ত বিশিষ্ট সেৱা বঁটা প্ৰদান কৰে
29 JUN 2026 8:54PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে আজি (২৯জুন, ২০২৬) ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত প্ৰতিৰক্ষা বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠান-২ত বিশিষ্ট সেৱা বঁটা (অতি বিশিষ্ট সেৱা পদক, উত্তম যুদ্ধ সেৱা পদক, পৰম বিশিষ্ট সেৱা পদক আৰু সৰ্বোত্তম যুদ্ধ সেৱা পদক) প্ৰদান কৰে।
অনুষ্ঠানত উপস্থিত বিশিষ্ট ব্যক্তিসকলৰ ভিতৰত আছিল ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি আৰু কেন্দ্ৰীয় প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী।
বঁটা প্ৰাপকসকলৰ তালিকা চাবলৈ ইয়াত ক্লিক কৰক