Prime Minister's Office
Prime Minister greets CA fraternity on Chartered Accountants' Day
01 JUL 2026 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today extended his greetings to the Chartered Accountant fraternity on the occasion of Chartered Accountants' Day. Shri Modi said that Chartered Accountants have long been trusted partners in India's economic journey. He noted that through their commitment to transparency and professional excellence, they have strengthened the country's financial systems, supported businesses, encouraged entrepreneurship and inspired confidence among investors.
The Prime Minister posted on X:
Greetings on Chartered Accountants' Day to the entire CA fraternity. They have long been trusted partners in India's economic journey. Through their commitment to transparency and professional excellence, they strengthen our financial systems, support businesses, encourage entrepreneurship and inspire confidence among investors. Their expertise contributes significantly to economic growth and nation-building. As we move towards becoming a Viksit Bharat, their efforts help create an environment where enterprise can flourish and opportunities can expand for all.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা সি.এ. ফ্রেতর্নিতীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2026 12:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা চারতর্দ একাউন্তেন্ত ফ্রেতর্নিতীদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি চারতর্দ একাউন্তেন্তশিং অসি মতম শাংনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী খোঙচৎতা থাজবা য়াবা মপাংশিং ওইদুনা লাক্লি। ত্রান্সপরেন্সী অমসুং প্রোফেস্নেল এক্সিলেন্সকীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপকী খুত্থাংদা, মখোয়না লৈবাক অসিগী ফাইনান্সিএল সিস্তেমশিং মপাঙ্গল কনখৎহনখ্রে, বিজিনেসশিংদা মতেং পাংখ্রে, ওন্তপ্রিন্যুওরশিপ পুক্নিং থৌগৎখ্রে অমসুং ইনভেস্তরশিংগী মরক্তা থাজবা পোকহনখ্রে হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা চারতর্দ একাউন্তেন্তশিংগী অপুনবা ফ্রেতর্নিতীদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মখোয় অসি মতম কয়াদগী ভারতকী শেন্মিৎলোনগী খোঙচৎতা থাজবা য়াবা মপাংশিং ওইদুনা লাক্লি। ত্রান্সপরেন্সী অমসুং প্রোফেস্নেল এক্সিলেন্সতা মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপকী খুত্থাংদা, মখোয়না ঐখোয়গী ফাইনান্সিএল সিস্তেমশিং মপাঙ্গল কনখৎহল্লি, বিজিনেসশিং মতেং পাংলি, ওন্তপ্রিন্যুওরশিপ পুক্নিং থৌগৎলি অমসুং ইনভেস্তরশিংগী মরক্তা থাজবা পোকহল্লি। মখোয়গী এক্সপর্তীসনা শেন্মিৎলোন চাউখৎপা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা চাউনা মতেং পাংই। ঐখোয়না ভিক্সিত ভারত অমা ওইনবা মাংদা চংশিল্লকপদা, মখোয়না হোৎনরিবশিং অসিনা এন্তরপ্রাইজনা চাউখৎপা ঙমগদবা অমসুং খুদোংচাবশিংনা মীপুম খুদিংমক্কীদমক য়ৌবা ঙমগদবা অকোয়রোন অমা শেমগৎপদা মতেং পাংলি।