Prime Minister's Office
Prime Minister greets President of the United States on the 250th anniversary of the United States' independence
04 JUL 2026 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended greetings to the President of the United States, Mr. Donald J. Trump, and the people of the United States on the historic occasion of the 250th anniversary of the country's independence. Shri Modi underscored the enduring strength of the India–United States partnership. He noted that the relationship between the two democracies extends beyond a strategic partnership and is anchored in shared values of democracy, the rule of law and faith in the limitless potential of their people.
The Prime Minister posted on X:
On behalf of 1.4 billion Indians, I extend my warmest congratulations to President Trump and the people of the United States on the historic 250th anniversary of your Independence.
India and the United States share more than a strategic partnership. Our shared belief in democracy, rule of law and the limitless potential of our people make our friendship a force for global good.
May the next 250 years bring even greater prosperity, peace and progress for America and take the India-US partnership to new heights.
@POTUS
@realDonaldTrump

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী ২৫০ শুবা নিংতম্বা নুমিত্ত য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী রাষ্ট্রপতিদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
04 JUL 2026 9:40PM by PIB Imphal
পুৱারি ওইরবা য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী ২৫০ শুবা নিংতম্বা নুমিত্ত য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী রাষ্ট্রপতি দোনাল্দ জে. ত্রম্প অমসুং য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত- য়ুনাইতেদ ষ্টেৎসকী মরী মপাঙ্গল কনখৎহনবা য়াম্না মরুওই। গনতন্ত্র চৎপা লৈবাক অনিগী মরক্ত লৈনরিবা মরী অসি ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ অমগী মথক্তনি অমসুং মসি গনতন্ত্রগী গুনশিং, আইন্দা য়ুম্ফম ওইবা নিয়ম অমসুং মখোয়গী মীয়ামগী মপান নাইদ্রবা তৌবা ঙম্বশিংদা য়ুম্ফম ওইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
ভারতমচা বিল্লিয়ন ১.৪ গী মহুৎশীন্দুনা, অদোমগী নিংতম্বগী পুৱারি ওইরবা ২৫০ শুবা কুমওন্দা ঐনা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি।
ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ ষ্টেৎস ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ অমগী মথক্ত মরী লৈনরি। গনতন্ত্রগী গুনশিং, আইন্দা য়ুম্ফম ওইবা নিয়ম অমসুং মখোয়গী মীয়ামগী মপান নাইদ্রবা তৌবা ঙম্বশিংদা ঐখোয় পুন্না থাজবা থম্লিবা অসি মালেমগী য়াইফনবা শাফু অমনি।
মথং চহি ২৫০ দা অমেরিকা হেন্না নুংঙাই য়াইফবা, শান্তি অমসুং চাউখৎপা অমসুং ভারত-য়ু.এস মরী অনৌবা থাকশিংদা পুখৎপা ওইরসনু।
@POTUS
@realDonaldTrump