Prime Minister's Office
Prime Minister extends birthday greetings to His Holiness the Dalai Lama
06 JUL 2026 12:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended greetings to His Holiness the Dalai Lama on the occasion of his birthday. Shri Modi remarked that His Holiness's message of peace and harmony has been a guiding force for people across the world.
The Prime Minister posted on X:
Warm birthday greetings to His Holiness the Dalai Lama. His message of peace and harmony has been a guiding force for people across the world. His moral and spiritual strength and his commitment to global good are commendable. Wishing him a long and healthy life.
@DalaiLama

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হোলিনেস দলাই লামাদা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
06 JUL 2026 12:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হোলিনেস দলাই লামাগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হিস হোলিনেসকী শান্তি অমসুং অপুনবগী পাউজেল অসি মালেম শিনবা থুংনা লৈরিবা মীওইশিংবু লমজিং-লমতাক পীবা শক্তি ওইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
হিস হোলিনেস দলাই লামাগী মফমদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মহাক্কী শান্তি অমসুং অপুনবগী পাউজেল অসি মালেম শিনবা থুংনা লৈরিবা মীওইশিংদা লমজিং-লমতাক পীবা শক্তি অমা ওইরি। মহাক্কী মোরেল অমসুং স্পিরিৎকী ওইবা মপাঙ্গল অমসুং মালেম পুম্বগী য়াইফনবগীদমক্তা মহাক্কী থৌদাং অসি শীংথানিংঙাই ওই। মহাক্না পুন্সি শাংনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
@DalaiLama