Prime Minister's Office
List of Outcomes: Prime Minister’s visit to Indonesia
07 JUL 2026 1:03PM by PIB Delhi
MoUs / Agreements
Sl. No. Title
1.
Extension of Framework Agreement on Cooperation in Exploration and Uses of Outer Space for Peaceful Purposes
2.
MoU between CDSCO and BPOM on cooperation in the field of Medical Products Regulation
3.
MoU on Cooperation in the field of Minerals and Technology of Steel Supply Chain
4.
MoU on Cooperation in the field of Agriculture and Allied Sectors
5.
Extension of MoU and Implementation Agreementon Maritime Safety and Security Cooperation
6.
MoU between National Disaster Management Authority (NDMA) and National Agency for Disaster Management, Indonesia
7.
MoU on Cooperation in the Field of Telecommunications Technologies and Services
8.
MoU on Research, Technology, and Innovation Cooperation
9.
Implementation Agreement on Health Workforce Collaboration
10.
MoU between Election Commission of India (ECI) and the General Elections Commission (KPU) of Indonesia
11.
Cooperation on BrahMos Missile System
12.
Air-to-Air Missile Cooperation Agreement
13.
Strategic Joint Venture between Steel Authority of India (SAIL) and Pt. Krakatau Steel for establishment of Stainless-Steel Slab manufacturing facility in Indonesia
14.
MoU between Non-Ferrous Materials Technology Development Centre (NFTDC), Midwest Ltds., and PT PERMINAS on development of Rare Earth Magnets
Announcements
Sl. No. Title
1.
India’s assistance for conservation and restoration of Prambanan Temple Complex, Yogyakarta
2.
Deployment of Indonesian Liaison Officer in IFC-IOR
3.
Supply of 100 tonnes of high-quality DWR 162 wheat seeds to Indonesia
4.
Commemoration of “Tagore-Dewantara Year of Cultural and Educational Diplomacy”
5.
Setting up of Indian Institute of Management, Bangalore branch campus at Singhasari SEZ, Indonesia
6.
Launch of Indonesia Open Network (ION), based on Open Network for Digital Commerce (ONDC) architecture in India

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকাঃ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ইণ্ডোনেছিয়া ভ্ৰমণ
07 JUL 2026 1:03PM by PIB Guwahati
বুজাবুজি চুক্তি/চুক্তি
ক্ৰমিক নম্বৰ
শিৰোণাম
১.
অন্বেষণত সহযোগিতা আৰু শান্তিপূৰ্ণ উদ্দেশ্যৰ বাবে বহিঃমহাকাশৰ ব্যৱহাৰৰ সম্পৰ্কত ফ্ৰেমৱৰ্ক চুক্তিৰ সম্প্ৰসাৰণ
২.
চিকিৎসা সামগ্ৰী নিয়ন্ত্ৰণৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে চিডিএছচিঅ’ আৰু বিপিঅ’এমৰ মাজত বুজাবুজি চুক্তি
ইস্পাত যোগান শৃংখলৰ খনিজ আৰু প্ৰযুক্তিৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজি চুক্তি
৪.
কৃষি আৰু আনুষংগিক ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজি চুক্তি
৫.
সামুদ্ৰিক সুৰক্ষা আৰু নিৰাপত্তা সহযোগিতাৰ সম্পৰ্কত বুজাবুজি চুক্তিৰ সম্প্ৰসাৰণ আৰু ৰূপায়ণ
৬.
ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা কৰ্তৃপক্ষ (এনডিএমএ) আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা সংস্থা, ইণ্ডোনেছিয়াৰ মাজত বুজাবুজি চুক্তি
৭.
দূৰসংযোগ প্ৰযুক্তি আৰু সেৱাৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজি চুক্তি
৮.
গৱেষণা, প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱন সহযোগিতাৰ বুজাবুজি চুক্তি
৯.
স্বাস্থ্য কৰ্মচাৰীৰ সহযোগিতাৰ ক্ষেত্ৰত ৰূপায়ণ চুক্তি
১০
ভাৰতৰ নিৰ্বাচন আয়োগ (ই চি আই) আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচন আয়োগ (কে পি ইউ) ৰ মাজত বুজাবুজি চুক্তি
১১.
ব্ৰহ্ম'ছ ক্ষেপণাস্ত্ৰ ব্যৱস্থাৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা
১২.
আকাশৰ পৰা আকাশলৈ ক্ষেপণাস্ত্ৰ সহযোগিতা চুক্তি
১৩.
ভাৰতীয় তীখা প্ৰাধিকৰণ (ছেইল) আৰু পিটি ক্ৰাকাটাউ ষ্টীলৰ মাজত ইণ্ডোনেছিয়াত ষ্টেইনলেছ-ষ্টীল স্লেব নিৰ্মাণ সুবিধাৰ বাবে কৌশলগত যুটীয়া উদ্যোগ স্থাপন
১৪.
বিৰল ভূ চুম্বকৰ বিকাশৰ বাবে নন-ফেৰাছ মেটেৰিয়েলছ টেকন'লজী ডেভেলপমেণ্ট চেণ্টাৰ (এন এফ টি ডি চি), মিডৱেষ্ট লিমিটেড আৰু পি টি পাৰ্মিনাছৰ মাজত বুজাবুজি চুক্তি
ঘোষণা
ক্ৰমিক নম্বৰ
শিৰোণাম
১.
যোগ্যকাৰ্টাৰ প্ৰম্বানন মন্দিৰ পৰিক্ষেত্রৰ সংৰক্ষণ আৰু পুনৰুদ্ধাৰৰ বাবে ভাৰতৰ সহায়তা
২.
আই এফ চি-আই অ’ আৰ-ত ইণ্ডোনেছিয়াৰ যোগাযোগ বিষয়াৰ নিযুক্তি
৩.
ইণ্ডোনেছিয়ালৈ উচ্চ মানৰ ১০০ টন ডি ডব্লিউ আৰ ১৬২ ঘেঁহুৰ বীজৰ যোগান
৪.
"সাংস্কৃতিক আৰু শৈক্ষিক কূটনীতিৰ ঠাকুৰ-দেৱন্তৰা বৰ্ষ"ৰ স্মৃতিচাৰণ
৫.
ইণ্ডোনেছিয়াৰ সিংহসাৰী এছইজেডত ইণ্ডিয়ান ইনষ্টিটিউট অৱ মেনেজমেণ্ট, বাংগালোৰৰ শাখা চৌহদ স্থাপন
6.
ভাৰতৰ ডিজিটেল বাণিজ্যৰ বাবে মুক্ত নেটৱৰ্ক (অ’ এন ডি চি) ব্যৱস্থাৰ ওপৰত আধাৰিত ইণ্ডোনেছিয়া মুক্ত নেটৱৰ্ক (আই অ’ এন) ৰ শুভাৰম্ভ