Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to mishap in Karwar, Karnataka
09 JUL 2026 2:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to mishap in Karwar, Uttara Kannada district of Karnataka.
He conveyed his thoughts to the bereaved families in this hour of grief and prayed for the speedy recovery of those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The mishap in Karwar, Uttara Kannada district of Karnataka, is deeply saddening. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. I pray for the speedy recovery of those injured: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাগী কর্ৱারদা থোকপা লাইবক থীবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 JUL 2026 2:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী উত্তরা কন্নারা জিলাগী কর্ৱারদা লাইবক থীবা থৌদোক্তা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না লৈখিদ্রবগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিংবুনা অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না থৌনিজখি।
এক্স তা থাগৎপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা হায়খ;
কর্নাতকাগী উত্তরা কন্নারা জিলাগী কর্ৱারদা থোকখিবা থৌদোক অদু য়াম্না লাইবক থীবনি। লৈখিদ্রবগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিংবুনা অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না থৌনিজরিঃ PM@narendramodi"