Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over boat accident involving Indian nationals near Phu Quoc, Vietnam
11 JUL 2026 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep grief over the tragic boat accident involving Indian nationals near Phu Quoc, Vietnam.
The Prime Minister conveyed his sincere condolences to the families who lost their loved ones and prayed for the early recovery of the injured survivors.
Shri Modi said that the Embassy and Consulate are providing all possible assistance. He also noted that Indian officials are in close contact with the Vietnamese authorities.
In a post on X, Shri Modi said;
“Extremely saddened to learn about the tragic news of a boat accident involving Indian nationals near Phu Quoc, Vietnam.
My sincere condolences to the families who lost their loved ones. My prayers for the early recovery of the injured survivors.
Our Embassy and Consulate are providing all possible assistance. Our officials are also in close contact with the Vietnamese authorities.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভিয়েতনামগী ফু কুওক ময়াদা হি লাকশিনবদা ভারতমচাশিং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
11 JUL 2026 6:31PM by PIB Imphal
ভিয়েতনামগী ফু কুওক ময়াদা থোকখিবা লাইবক থিরবা হি লাকশিনবগী থৌদোক অমদা ভারতমচাশিং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে অমসুং থৌদোক অদুদা হিংহৌরবা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি এম্বেসি অমসুং কন্সুলেতনা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংলি। ভারতকী ওফিসিএলশিংনা ভিয়েতনামগী ওথোরিতিশিংনা তোইনা পাউ ফাউনরি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভিয়েতনামগী ফু কুওক ময়াদা থোকখিবা লাইবক থিরবা হি লাকশিনবগী থৌদোক অমদা ভারতমচাশিং লৈখিদবগী পাউ তাবদা অৱাবা ফাওহল্লে।
মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। থৌদোক অদুদা হিংহৌরবা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
ঐখোয়গী এম্বেসি অমসুং কন্সুলেতনা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংলি। ঐখোয়গী ওফিসিএলশিংনা ভিয়েতনামগী ওথোরিতিশিংনা তোইনা পাউ ফাউনরি”।