Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian contingent on winning Gold Medals at the 56th International Physics Olympiad (IPhO) 2026
13 JUL 2026 1:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian contingent of Kanishk Jain, Riddhesh Anant Bendale, Rishit Garg, Shresth Suraiya and Svarit Joshi for winning Gold Medals at the 56th International Physics Olympiad (IPhO) 2026 held in Bucaramanga, Colombia.
The Prime Minister said that their feat reflects yet another example of the limitless potential of the nation’s Yuva Shakti and their passion for science and research.
Shri Modi also noted that, over the last decade, Indian students have performed exceptionally well in the various editions of this platform.
The Prime Minister wrote on X;
“An outstanding performance by our youngsters!
Congratulations to the Indian contingent of Kanishk Jain, Riddhesh Anant Bendale, Rishit Garg, Shresth Suraiya and Svarit Joshi for winning Gold Medals at the 56th International Physics Olympiad (IPhO) 2026 held in Bucaramanga, Colombia.
Their feat reflects yet another example of the limitless potential of our Yuva Shakti and their passion towards science and research. Equally commendable is the fact that in the last decade, our students have performed exceptionally well in the various editions of this platform.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তপু ৫৬ শুবা ইন্তরনেসনেল ফিজিক্স ওলিমিপিএদ (আই.পি.ঐচ.ও.) ২০২৬ তা শনাগী তক্মান লৌরকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
13 JUL 2026 1:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কনিস্ক জৈন, রিদেশ অনন্ত বেন্দেল, রিশিত গার্গ, শ্রেস্থ সুরাইয়া অমসুং স্বরিত জোশীনা কলম্বিয়াগী বুকারামঙ্গাদা পাংথোকপা ৫৬শুবা ইন্তর্নেস্নেল ফিজিক্স ওলিম্পিএদ (আই.পি.ঐচ.ও.) ২০২৬তা শনাগী তকমান লৌরকপগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মখোয়গী থৌনা অসিনা লৈবাক অসিগী য়ুব শক্তিগী ঙমখৈ লৈতবা পোতেন্সিএল অমসুং সাইন্স অমসুং রিসর্সতা মখোয়গী পুক্নিং চিংশিনবগী অতোপ্পা খুদম অমনি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হৌখিবা চহী তরা অসিদা ভারতকী মহৈরোয়শিংনা প্লেৎফোর্ম অসিগী তোঙান তোঙানবা এদিসনশিংদা অখন্নবা মওংদা হৈজশিংজবশিং উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
ঐখোয়গী নহাশিংনা শিংথানিংঙাই ওইবা থবক অমা পাংথোকখ্রে!
কোলোম্বিয়াগী বুকারামঙ্গাদা পাংথোকপা ৫৬শুবা ইন্তর্নেস্নেল ফিজিক্স ওলিম্পিএদ (আই.পি.ঐচ.ও.) ২০২৬তা সনাগী তকমান ফংলকপগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ত কনিস্ক জৈন, রিদেশ অনন্ত বেন্দেল, রিশিত গার্গ, শ্রেস্থ সুরাইয়া অমসুং স্বরিত জোশীবু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
মখোয়গী থৌনা অসিনা ঐখোয়গী য়ুভা শক্তিগী ঙমখৈ লৈতবা পোতেন্সিএল অমসুং সাইন্স অমসুং রিসর্সকীদমক মখোয়গী পুক্নিং চিংশিনবগী অতোপ্পা খুদম অমা উৎলি। হৌখিবা চহী তরা অসিদা ঐখোয়গী মহৈরোয়শিংনা প্লেৎফোর্ম অসিগী তোঙান তোঙানবা এদিসনশিংদা অখন্নবা মওংদা শক্তি উৎখিবা অসিসু থাগৎনিংঙাইনি।