Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Thiru K. Kamaraj Ji on his birth anniversary
15 JUL 2026 12:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today, paid homage to Thiru K. Kamaraj Ji on his birth anniversary, remembering him as a stalwart of India's freedom movement and an exceptional public figure who dedicated his life to nation-building. Shri Modi said that Thiru K. Kamaraj Ji's unwavering commitment to education, inclusive development and the welfare of the underprivileged continues to inspire generations.
Shri Modi posted on X;
Remembering Thiru K. Kamaraj Ji on his birth anniversary. A stalwart of India’s freedom movement and an exceptional public figure, he dedicated his life to nation-building. His unwavering commitment to areas like education, inclusive development and the welfare of the underprivileged continues to guide generations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তিরু কে. কামরাজজীগী মপোক কুমওন্দা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
15 JUL 2026 12:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি তিরু কে. কামরাজজীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা, মহাকপু ভারতকী নীংতম লান্মী অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা মহাক্কী পুন্সি কত্থোকখিবা অখন্নবা মীয়ামগী মীহুৎ অমা ওইনা নিংশিংলদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি তিরু কে. কমরাজজীনা মহৈ মশিং, ইনক্লুসিব দিবেলপমেন্ত অমসুং লায়রবশিংগী য়াইফনবা হোৎনবদা লেপ্পা লৈতনা থাজবা থমখিবা অসিনা মীরোল কয়াদা ইথিল পীরি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা ইখি;
তিরু কে কামরাজজী মহাক্কী মপোক কুমওন্দা, মহাকপু ভারতকী নীংতম লান্মী অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা মহাক্কী পুন্সি কত্থোকখিবা অখন্নবা মীয়ামগী মীহুৎ অমা ওইনা নিংশিংলদুনা ইকাইখুম্নবা উৎচরি৷ মহাক্না মহৈ মশিং, ইনক্লুসিব দিবেলপমেন্ত অমসুং লায়রবশিংগী য়াইফনবা হোৎনবদা লেপ্পা লৈতনা থাজবা থমখিবা অসিনা মীরোল কয়াদা ইথিল পীরি।