Prime Minister's Office
Prime Minister shares the President's article recounting her faith in Mahaprabhu Jagannath
16 JUL 2026 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by the Honourable President, Smt. Droupadi Murmu Ji, tracing her lifelong devotion to Mahaprabhu Jagannath, from childhood memories to the spiritual experiences that have shaped her life. Shri Modi remarked that the President writes about the grandeur of the Rath Yatra and the faith that continues to guide her on her journey in the service of the people.
The Prime Minister posted on X:
In a deeply personal reflection, Honourable President Smt. Droupadi Murmu Ji traces her lifelong devotion to Mahaprabhu Jagannath, from childhood memories to the spiritual experiences that have shaped her life.
She writes about the grandeur of the Rath Yatra and the faith that continues to guide her on her journey in the service of the people.
@rashtrapatibhvn
hindustantimes.com/opinion/puri-rath-yatra-on-odisha-puris-grand-road-a-devotees-submission-101784133943590.html

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতিনা মহাপ্রভু জগন্নাথতা থাজবা থম্বগী ৱাফম ফোংদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
16 JUL 2026 2:25PM by PIB Imphal
ইকায়খুম্ননীংঙাই ওইরবা রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা ইবা মহাক্কী পুন্সিগী মওং শেমখিবা মহাক্না অঙাং ওইরিঙৈদগী হৌরগা মহাক্কী স্পিরিচুএল এক্সপেরিএন্স ফাওবগী মতম অমসুং মদুদা মহাক্না মহাপ্রভু জগন্নাথপু নীংজবগী ৱাফম ফোংদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি মদুদি রাস্ত্রপতিনা রথ য়াত্রা অমসুং মীয়ামগী সেবাদা মহাক্কী খোঙচৎতা মখা তানা লমজিংদুনা লাক্লিবা থাজবা অদুগী চাউথোকচবা অদুগী মতাংদা ইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎখি:
ইকায়খুম্ননীংঙাই ওইরবা রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা ইবা মহাক্কী পুন্সিগী মওং শেমখিবা মহাক্না অঙাং ওইরিঙৈদগী হৌরগা মহাক্কী স্পিরিচুএল এক্সপেরিএন্স ফাওবগী মতম অমসুং মদুদা মহাক্না মহাপ্রভু জগন্নাথপু নীংজবগী ৱাফম ফোংদোক।
মহাক্না রথ য়াত্রা অমসুং মীয়ামগী সেবাদা মহাক্কী খোঙচৎতা মখা তানা লমজিংদুনা লাক্লিবা থাজবা অদুগী চাউথোকচবা অদুগী মতাংদা ইরি।
@rashtrapatibhvn
hindustantimes.com/opinion/puri-rath-yatra-on-odisha-puris-grand-road-a-devotees-submission-101784133943590.html