Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the team of Skyroot Aerospace on the successful launch of Vikram-1
18 JUL 2026 1:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke to the team of Skyroot Aerospace and congratulated them on the successful launch of Vikram-1, today. Shri Modi remarked that this is a defining moment in India’s space journey. The growing participation of our private sector is opening new frontiers and accelerating innovation.
“This achievement will encourage countless youngsters to dream bigger and innovate fearlessly”, Shri Modi stated .
Shri Modi posted on X;
Spoke to the team of Skyroot Aerospace and congratulated them on the successful launch of Vikram-1.
This is a defining moment in India’s space journey. The growing participation of our private sector is opening new frontiers and accelerating innovation.
This achievement will encourage countless youngsters to dream bigger and innovate fearlessly.
@SkyrootA

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাইপাক্না বিক্রম-১ থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা স্কাইরুত এরোস্পেসকী কাংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 JUL 2026 1:51PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্কাইরুত এরোস্পেসকী কাংবুগা ৱারি শানখ্রে অমসুং মাইপাক্না বিক্রম-১ থাগৎপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসি ভারতকী স্পেস খোঙচৎকী মশক থোকপা তাঞ্জা অমনি। ঐখোয়গী লনাই থবকশিংদা শরুক য়াবা হেনগৎলকপা অসিনা অনৌবা খুদোংচাবশিং পীরে অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপা য়াংখৎহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হেন্না চাউবা মঙলানশিং মঙনবা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপদা অকিবা লৈতনবা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিংদা মাইপাকপা অসিনা পুক্নিং থৌগৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
স্কাইরুত এরোস্পেসকী কাংবুগা ৱারি শানখ্রে অমসুং মাইপাক্না বিক্রম-১ থাগৎপদা মখোয় থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মসি ভারতকী স্পেস খোঙচৎকী মশক থোকপা তাঞ্জা অমনি। ঐখোয়গী লনাই থবকশিংদা শরুক য়াবা হেনগৎলকপা অসিনা অনৌবা খুদোংচাবশিং পীরে অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপা য়াংখৎহল্লে।
হেন্না চাউবা মঙলানশিং মঙনবা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপদা অকিবা লৈতনবা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিংদা মাইপাকপা অসিনা পুক্নিং থৌগৎকনি।
@SkyrootA