Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian students on winning Gold Medals at the 58th International Chemistry Olympiad
19 JUL 2026 7:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the Indian team of Debadatta Priyadarshi, Harshit Singhal, Kabeer Chhillar and Sandeep Kuchi for securing four Gold Medals at the 58th International Chemistry Olympiad, marking India's best-ever performance at the prestigious global competition. Shri Modi remarked that the team's brilliance, dedication and passion for science have made the entire nation proud, and it will also motivate countless young minds to study and excel in chemistry.
The Prime Minister posted on X:
India’s Yuva Shakti continues to make a mark globally!
Congratulations to our team of Debadatta Priyadarshi, Harshit Singhal, Kabeer Chhillar and Sandeep Kuchi for winning Gold Medals at the 58th International Chemistry Olympiad. This was India’s best performance at this prestigious platform.
Their brilliance, dedication and passion for science have made the entire nation proud. It will also motivate countless young minds to study and excel in chemistry.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
৫৮শুবা ইন্তরনেসনেল কেমিস্ত্রি ওলেম্পিয়াদতা সনাগী মেদলশিং ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মহৈরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JUL 2026 7:09PM by PIB Imphal
৫৮শুবা ইন্তরনেসনেল কেমিস্ত্রি ওলেম্পিয়াদতা সনাগী মেদলশিং ফংলকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত তিমগী দেবদত্ত প্রিয়দর্শী, হর্সিত সিংগাল, কবির চিল্লার অমসুং সন্দীপ কুচি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, লেমজনিঙাই ওইরবা মালেমগী চাংদম্নবদা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা পাংথোকপনি হায়না শিংথাখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তিমগী হৈথোই-শিংথোইবা, কৎথোকপা অমসুং সাইন্সতা ঙাউজবনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচবা পোকহল্লে অমসুং মসিনা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিং কেমিস্ত্রি তম্নবা অমসুং মকোক থোঙনবা পুক্নিং থৌগৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
ভারতকী যুব শক্তিনা মখা তানা মালেমদা মফম অমা কনগনি!
৫৮শুবা ইন্তরনেসনেল কেমিস্ত্রি ওলেম্পিয়াদতা সনাগী মেদলশিং ফংলকপগীদমক ঐখোয়গী তিমগী দেবদত্ত প্রিয়দর্শী, হর্সিত সিংগাল, কবির চিল্লার অমসুং সন্দীপ কুচি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসি লেমজনিঙাই ওইরবা মালেমগী চাংদম্নবদা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা পাংথোকপনি।
মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা, কৎথোকপা অমসুং সাইন্সতা ঙাউজবনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচবা পোকহল্লে। মসিনা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিং কেমিস্ত্রি তম্নবা অমসুং মকোক থোঙনবা পুক্নিং থৌগৎকনি।