Prime Minister's Office
Prime Minister expresses anguish over the loss of lives due to tunnel collapse in Namchi, Sikkim
PM announces ex-gratia from PMNRF
21 JUL 2026 1:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed anguish over the loss of lives due to the collapse of an under-construction tunnel in Namchi, Sikkim. He extended his deepest condolences to the bereaved families and prayed that those injured recover at the earliest.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Shri Modi stated that the injured would be given Rs. 50,000.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Anguished by the loss of lives due to the collapse of an under-construction tunnel in Namchi, Sikkim. I extend my deepest condolences to the bereaved families. I pray that those injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিক্কিমগী নামচিদা তনেল নীংখাইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা পাউথোকখ্রে
21 JUL 2026 1:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিক্কিমগী নামচিদা শেমগৎলিবা তনেল অমা নীংখা‌ইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি।
এক্সকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“সিক্কিমগী নামচিদা শেমগৎলিবা তনেল অমা নীংখাইবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা ঐহাক্না থম্মোয় শেংনা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”