Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to brave soldiers on Kargil Vijay Diwas
26 JUL 2026 9:48AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today stated that on Kargil Vijay Diwas, our nation expresses gratitude to the brave soldiers for their extraordinary courage and commitment towards securing India.
The Prime Minister noted that their valour in the face of the most formidable conditions will forever remain a source of national pride. He observed that their unwavering patriotism and devotion to duty will continue to inspire generations.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"On Kargil Vijay Diwas, our nation expresses gratitude to the brave soldiers for their extraordinary courage and commitment towards securing India. Their valour in the face of the most formidable conditions will forever remain a source of national pride. Their unwavering patriotism and devotion to duty will continue to inspire generations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কার্গিল বিজয় দিবসতা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
26 JUL 2026 9:48AM by PIB Imphal
ঙসি কার্গিল বিজয় দিবসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ভারত ঙাক্নবা মখোয়না তোপ-তোপ্পা থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ উৎখিবগীদমক থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা তৌবীমল খঙবা উৎচরি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খ্বাইদগী খুদোংথিবা ফিবমশিং মায়োক্নবদা মখোয়না উৎখিবা থৌনা অদুনা মতম পুম্নমক্ত লৈবাক অসিনা চাউথোকচবা পোক্নবা মচাক অমা ওইরগনি। মথৌ পাংথোক্নবগীদমক মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং মরৈবাক নুংশিবা অদুনা মখা তানা মীরোল কয়াদা ইথিল পীগনি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কার্গিল বিজয় দিবসতা, ভারত ঙাক্নবা মখোয়না তোপ-তোপ্পা থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ উৎখিবগীদমক থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। খ্বাইদগী খুদোংথিবা ফিবমশিং মায়োক্নবদা মখোয়না উৎখিবা থৌনা অদুনা মতম পুম্নমক্ত লৈবাক অসিনা চাউথোকচবা পোক্নবা মচাক অমা ওইরগনি। মথৌ পাংথোক্নবগীদমক মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং মরৈবাক নুংশিবা অদুনা মখা তানা মীরোল কয়াদা ইথিল পীগনি”।