Prime Minister's Office
Prime Minister praises historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed a historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship. He expressed his pride in Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title.
The Prime Minister noted that this accomplishment will further popularise squash among the youth.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"A historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship.
Proud of Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title. This accomplishment will further popularise squash among the youth.
@Anahat_Singh13"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২৬ ৱার্ল্দ জুনিয়র ইসক্বাস চেম্পিয়নশিপতা পুৱারি ওইনা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Imphal
২০২৬ ৱার্ল্দ জুনিয়র ইসক্বাস চেম্পিয়নশিপতা পুৱারি ওইনা মাইপাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি সনাগী মেদল ফংলকপা অমসুং ৱার্ল্দ জুনিয়র চেম্পিয়নশিপ ফংবা ভারতকী অহানবা ইসক্বাস শান্নরোয় ওইরকপদা অনাহাত সিংহগীদমক মহাক্না চাউথোকচবা ফাওই।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা মখা তানা নহারোলশিংগী মরক্ত ইসক্বাস পাম্নহনগনি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“২০২৬ ৱার্ল্দ জুনিয়র ইসক্বাস চেম্পিয়নশিপতা পুৱারি ওইনা মাইপাকপা অমনি। সনাগী মেদল ফংলকপা অমসুং ৱার্ল্দ জুনিয়র চেম্পিয়নশিপ ফংবা ভারতকী অহানবা ইসক্বাস শান্নরোয় ওইরকপদা অনাহাত সিংহগীদমক মহাক্না চাউথোকচবা ফাওই। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা মখা তানা নহারোলশিংগী মরক্ত ইসক্বাস পাম্নহনগনি।
@Anahat_Singh13"