Prime Minister's Office
Prime Minister expresses pride in Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning Silver Medal
26 JUL 2026 8:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his pride in Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning a Silver Medal and also achieving his personal best. PM Modi stated that his determination and outstanding performance have brought immense joy to the nation.
Shri Modi wished that he may continue to scale greater heights and inspire many young athletes, conveying best wishes for his future endeavours.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Very proud of Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning a Silver Medal and also achieving his personal best. His determination and outstanding performance have brought immense joy to the nation. May he continue to scale greater heights and inspire many young athletes. Best wishes for his future endeavours!
#CWG2026"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী লিফতর রিসিকান্ত সিংহ চনম্বম্না সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে
26 JUL 2026 8:49PM by PIB Imphal
ভারতকী লিফতর রিসিকান্ত সিংহ চনম্বম্না সিলভর মেদল অমা ফংলকপা অমসুং মহাক মশাগী ওইনা খ্বাইদগী য়াম্না অরুম্বা থাঙ্গৎপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং মশক থোক্না শান্নখিবা অদুনা লৈবাক অসি হরাওহল্লে।
মহাক মখা তানা হেন্না ফজনা শান্নবা অমসুং নহারোল শান্নরোয় কয়া ইথিল পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখি, মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
সিলভর মেদল ফংবগী অমসুং মহাক মশাগী ওইনা খ্বাইদগী য়াম্না অরুম্বা থাঙ্গৎপদা ভারতকী লিফতর রিসিকান্ত সিংহ চনম্বমগীদমক য়াম্না চাউথোকচৈ। মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং মশক থোক্না শান্নখিবা অদুনা লৈবাক অসি হরাওহল্লে। মহাক মখা তানা হেন্না ফজনা শান্নবা অমসুং নহারোল শান্নরোয় কয়া ইথিল পীনবা য়াইফ পাউজেল পীজরি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিং মাইপাক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরি!
#CWG2026"