Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Raja Muthupandi on winning Silver in Weightlifting at the Glasgow Commonwealth Games
27 JUL 2026 1:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted another medal for India in Weightlifting. He congratulated Raja Muthupandi on winning a Silver in the Men’s 65 kg event at the Glasgow Commonwealth Games.
Shri Modi stated that his success makes every Indian happy and proud, conveying his best wishes for his upcoming endeavours.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Another medal for India in Weightlifting!
Congrats to Raja Muthupandi on winning a Silver in the Men’s 65 kg event at the Glasgow Commonwealth Games. His success makes every Indian happy and proud. My best wishes for his upcoming endeavours.
#CWG2026"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছৰ ভাৰোত্তোলনত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা ৰাজা মুথুপাণ্ডীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
27 JUL 2026 1:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰোত্তোলনত ভাৰতে আন এটা পদক লাভৰ কথা উল্লেখ কৰে। তেওঁ গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ৬৫ কেজি শাখাত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ৰাজা মুথুপাণ্ডীক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁৰ সফলতাই প্ৰতিজন ভাৰতীয়ক সুখী আৰু গৌৰৱান্বিত কৰিছে বুলি উল্লেখ কৰি শ্ৰী মোদীয়ে ভৱিষ্যতৰ বাবে তেওঁলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্বেয়াৰ কৰেঃ
‘ভাৰোত্তোলনত ভাৰতৰ বাবে আন এটা পদক!
গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছৰ ভাৰোত্তোলনত পুৰুষৰ ৬৫ কেজি ওজন শাখাত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ৰাজা মুথুপাণ্ডীক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ সফলতাই প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ক সুখী আৰু গৌৰৱান্বিত কৰিছে। ভৱিষ্যতৰ বাবে তেওঁলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন জনালো।
#CWG2026