Prime Minister's Office
Prime Minister greets all CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. He stated that the CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty.
Shri Modi noted that from safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. He highlighted that their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. The CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty. From safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. Their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
@crpfindia"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ସମସ୍ତ ସି. ଆର୍. ପି. ଏଫ୍. ଯବାନମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସମସ୍ତ ସି. ଆର୍. ପି. ଏଫ୍. ଯବାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି। ସେ କହିଥିଲେ ଯେ ସି. ଆର୍. ପି. ଏଫ୍. ନିଜର ଅତୁଟ ସାହସ ଏବଂ କର୍ତ୍ତବ୍ୟ ପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦ୍ୱାରା ନିଜକୁ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ କରିଛି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ଆଭ୍ୟନ୍ତରୀଣ ସୁରକ୍ଷାର ସୁରକ୍ଷା ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ପରିସ୍ଥିତିରେ ନାଗରିକମାନଙ୍କ ସେବା କରିବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ସି. ଆର୍. ପି. ଏଫ୍. ଯବାନମାନେ ସର୍ବଦା ଦେଶକୁ ପ୍ରଥମେ ରଖିଛନ୍ତି। ସେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ମାଓବାଦର ବିପଦକୁ ଦୂର କରିବାରେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରୟାସ ବିଶେଷ ଭାବେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଏବଂ ଏହା ଅନେକ ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରଗତି ଆଣିବାରେ ସହାୟକ ହୋଇଛି।
ଏକ୍ସ ଉପରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି:
"ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ସମସ୍ତ ସି. ଆର୍. ପି. ଏଫ୍. ଯବାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା। ସିଆର୍ପିଏଫ୍ ନିଜର ଅତୁଟ ସାହସ ଏବଂ କର୍ତ୍ତବ୍ୟ ପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦ୍ୱାରା ନିଜକୁ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ କରିଛି। ଆଭ୍ୟନ୍ତରୀଣ ସୁରକ୍ଷାର ସୁରକ୍ଷା ଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ପରିସ୍ଥିତିରେ ନାଗରିକଙ୍କ ସେବା କରିବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ସିଆରପିଏଫ୍‍ ଯବାନମାନେ ସର୍ବଦା ଦେଶକୁ ପ୍ରଥମରେ ରଖିଛନ୍ତି। ମାଓବାଦର ବିପଦକୁ ଦୂର କରିବାରେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରୟାସ ବିଶେଷ ଭାବରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଏବଂ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଅବଦାନ ରଖିଛି ।
@crpfindia"