Prime Minister's Office
Prime Minister greets all CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. He stated that the CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty.
Shri Modi noted that from safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. He highlighted that their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. The CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty. From safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. Their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
@crpfindia"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা সি.আর.পি.এফ পর্সোনেলশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Imphal
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা সি.আর.পি.এফ পর্সোনেলশিংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ফোর্স অসিগী থৌনা অমসুং মথৌ পাংথোকপগীদমক সি.আর.পি.এফ মমিং চৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুদোংথিবা ফিবমশিং মনুংদা মীয়ামগী সেবা তৌবদগী হৌরগা লৈবাক মনুংগী ঙাক-শেনগী থবকশিং ফাওবা পাংথোক্তুনা, সি.আর.পি.এফ পর্সোনেলশিংনা মতম পুম্নমক্ত লৈবাক্কী থবক্না হান্না পাংথোক্লি। মাওইজমগী অৱাবা কোকহনবদা মখোয়না পাংথোকখিবা থবকশিং শিংথানিঙাইনি অমসুং মীওই কয়াগী পুন্সিদা শান্তি অমসুং চাউখৎপা পুরকপদা মতেং পাংখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা সি.আর.পি.এফ পর্সোনেলশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ফোর্স অসিগী থৌনা অমসুং মথৌ পাংথোকপগীদমক সি.আর.পি.এফ মমিং চৎলি। খুদোংথিবা ফিবমশিং মনুংদা মীয়ামগী সেবা তৌবদগী হৌরগা লৈবাক মনুংগী ঙাক-শেনগী থবকশিং ফাওবা পাংথোক্তুনা, সি.আর.পি.এফ পর্সোনেলশিংনা মতম পুম্নমক্ত লৈবাক্কী থবক্না হান্না পাংথোক্লি। মাওইজমগী অৱাবা কোকহনবদা মখোয়না পাংথোকখিবা থবকশিং শিংথানিঙাইনি অমসুং মীওই কয়াগী পুন্সিদা শান্তি অমসুং চাউখৎপা পুরকপদা মতেং পাংখি।
@crpfindia"