Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Gyaneshwari Yadav on winning Silver Medal in Weightlifting at the Commonwealth Games Glasgow 2026
27 JUL 2026 8:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Gyaneshwari Yadav on winning the Silver Medal in Weightlifting at the Commonwealth Games Glasgow 2026.
Shri Modi noted that this success is even more noteworthy because she has achieved a personal best in this competition. He expressed hope that her success may motivate the youth of India, conveying his wishes for her continued success in the journey ahead.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Congratulations to Gyaneshwari Yadav on winning the Silver Medal in Weightlifting at the Commonwealth Games Glasgow 2026. This success is even more noteworthy because she has achieved a personal best in this competition. May her success motivate the youth of India. Wishing her continued success in the journey ahead.
#CWG2026"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কম্মনৱেল্থ গেম্স গ্লাস্গো ২০২৬ তা ৱেতলিফ্তিংদা লুপাগী মেদল ফংলকপদা গ্যানেস্পরী য়াদবকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
27 JUL 2026 8:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কম্মনৱেল্থ গেম্স গ্লাস্গো ২০২৬তা ৱেতলিফ্তিংদা লুপাগী মেদল ফংলকপদা গ্যানেস্বরী য়াদবকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মায় পাকপা অসি শিংথানিংঙাই ওই মরমদি মহাক্না কম্পিতিসন অসিদা মাগী খ্বায়দগী অফবা মতৌ উৎখি। মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা ভারতকী নহা কয়াবু পুক্নিং থৌগৎপা য়াই হায়না থাজবা ফোঙদোক্লদুনা তুংদা লাক্কদবা খোঙচত্তা মখা তানা মায় পাকপা ওইসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি:
“কম্মনৱেল্থ গেম্স গ্লাস্গো ২০২৬তা ৱেতলিফ্তিংদা লুপাগী মেদল ফংলকপদা গ্যানেস্বরী য়াদবকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মায় পাকপা অসি শিংথানিংঙাই ওই মরমদি মহাক্না কম্পিতিসন অসিদা মাগী খ্বায়দগী অফবা মতৌ উৎখি। মহাক্কী মায় পাকপনা ভারতকী নহাশিংগী পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু। মহাক্কী তুংদা লাক্কদবা খোঙচত্তা মখা তানা মায় পাকপা ওইরসনু।
#CWG2026”