Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Harjinder Kaur on winning Silver in Women’s 69 kg event at Commonwealth Games 2026
29 JUL 2026 7:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Harjinder Kaur on winning the Silver medal in the Women’s 69 kg weightlifting event at the Commonwealth Games 2026 in Glasgow.
The Prime Minister noted that Harjinder’s performance was a personal best and said it was heartening to see India’s weightlifters perform so well at the Games.
Shri Modi extended his best wishes to Harjinder Kaur for her future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“Congratulations to Harjinder Kaur for winning a Silver in the Women's 69 kg event at the Commonwealth Games in Glasgow. Also noteworthy is the fact that her performance yesterday was a personal best. It is gladdening to see our weightlifters perform so well in the Games. My best wishes to Harjinder for her future endeavours.
#CWG2026”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬কী নুপীগী কিলোগ্রাম ৬৯গী ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপদা হরজিন্দর কৌরগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 JUL 2026 7:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরজিন্দর কৌরনা গ্লাসগোদা পাংথোকপা কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপীগী কেজি ৬৯গী ৱেৎলিফতিং ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপদা মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হরজিন্দরগী পার্ফোমেন্স অসি মহাক্কী মশাগী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোমেন্স অমনি অমসুং মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী ৱেৎলিফ্তরশিংনা গেম্সতা নীংথিনা পর্ফোমেন্স পীবা উবদা নুংঙাইবা ফাওই।
শ্রী মোদীনা হরজিন্দর কৌরবু মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“গ্লাসগোদা পাংথোকপা কম্মনৱেল্থ গেম্সতা নুপীগী কেজি ৬৯গী ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপগীদমক হরজিন্দর কৌরগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অমসুং শীংথানীংঙাই ওইরিবা ৱাফম অদুদি ঙরাংগী মহাক্কী পর্ফোমেন্স অসি মহাক মশাগী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোমেন্স অমনি। ঐখোয়গী ৱেৎলিফ্তরশিংনা শান্নবুংদা ‌নীংথিনা পর্ফোর্ম তৌখিবা উবদা নুংঙাইবা ফাওই। হরজিন্দরগী তুংগী পুন্সিদা অফবা ওইনবা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
#CWG2026”