Prime Minister's Office
Prime Minister reviews flood situation in Arunachal Pradesh and Nagaland with MPs from the two states
30 JUL 2026 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met Members of Parliament from Arunachal Pradesh and Nagaland and discussed the situation in the two states in the wake of the floods.
Shri Modi said that the Central Government will continue working with the respective state Governments to address the challenges arising from the floods.
The Prime Minister prayed for everyone’s well-being and safety.
In a post on X, Shri Modi said;
“Had a meeting with MPs from Arunachal Pradesh and Nagaland. We talked about the situation in these states in the wake of floods there. The Central Government will keep working with the respective state Governments to address the challenges. Praying for everyone’s wellbeing and safety.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেশ অমসুং নাগালেন্দগী ইশিং ইচাওগী ফীভম অদু রাজ্য অনিগী এম.পি.শিংগা লোয়ননা য়েংশিনখ্রে
30 JUL 2026 3:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশ অমসুং নাগালেন্দগী সাংসদকী মীহুৎশিংগা উন্নখ্রে অমসুং ঈশিং-ইচাও থোক্লবা মতুংদা রাজ্য অনিগী ওইহৌরিবা ফিভমগী মতাংদা ৱা খন্নখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি কেন্দ্র সরকারনা ইচাওদগী ওইহল্লকপা খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা মরি লৈনবা রাজ্য সরকারশিংগা লোয়ননা মখা তানা থবক তৌমিন্নগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্কি য়াইফনবা অমসুং শোই-ঙামদনবা থৌনিজখি।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অরুনাচল প্রদেশ অমসুং নাগালেন্দগী এম.পি.শিংগা মীফম অমা পাংথোকখি।মফম অদুদা ইশিং ইচাও থোকখ্রবা মতুংদা রাজ্যশিং অসিগী ফিভমগী মতাংদা ঐখোয়না ৱারি শান্নখি। কেন্দ্র সরকারনা মখোয় মশাগী রাজ্য সরকারশিংগা লোয়ননা শিংনবশিং অসি কোকহন্নবা থবক তৌমিন্নদুনা লৈগনি। মীপুম খুদিংমক্কি য়াইফনবা অমসুং শোই-ঙামদনবা থৌনিজরি।”